Vše o margarínech

Není nic, co bychom o margarínu nevěděli. Třeba že ho lze vyrobit z pouhých pěti přírodních surovin a základem jsou kvalitní rostlinné oleje a tuky. Že ho poprvé připravili v roce 1869 na dvoře Napoleona III. Že je skvělý na pečení a vaření a v kuchyni s ním můžete kouzlit. Díky našemu webu zjistíte, hodí-li se pro vás a vaše recepty i jak si stojí z hlediska výživových hodnot v porovnání s dalšími podobnými výrobky. A nenajdete-li zde odpověď na svoje otázky, můžete se nás kdykoli zeptat.

Historie vzniku a následné výroby margarínu sahá do druhé poloviny 19. století...Více

Vlastní výroba rostlinných tuků, podobně jako výroba másla, je založena na fyzikálních...Více

„Vše o margarínech“ se věnuje především tomu, že vám přinášíme fakta, která se...Více

Slyšeli jste, že olej a voda se nemíchají? Nesmysl...Více

Funkce konzervantů v margarínu je obsažena už v jejich názvu: konzervují...Více

Proč je nezbytná sůl? Dobrá otázka...Více